Fotograaf-kunstenaar nu ook op zoek naar Zeeuwse Jongens!

6 jun
De verkiezing en zoektocht naar ‘Het Nieuwe Zeeuwse Meisje’ spreekt veel mensen aan. Als antwoord op zijn oproep is het voor Rem Van den Bosch nog lastig een keuze te maken uit de vele ideeën die hem worden voorgelegd. Ideeën van Zeeuwse meisjes, waarmee van den Bosch aanvankelijk wilde onderzoeken ‘wie in deze tijd Het Nieuwe Zeeuwse Meisje is’. Hij heeft het er bijzonder druk mee. Met de Zeeuwse meisjes dus.
En de Zeeuwse jongens dan? Want die zijn er óók: Zeeuwse binken die zich willen laten portretteren! “Waarom ook niet”, is de spontane reactie van Rem. “Ik krijg die vraag van mensen steeds opnieuw als ze me bezig zien”. “Dan wil ik zomaar niet een paar mannen er tussen schuiven, maar dat net zo officieel doen als met de Zeeuwse meisjes”. “Zeker nu er ook zoveel media aandacht is ontstaan voor dit project, bij deze”: Rem breidt zijn opdracht uit en zorgt voor een spannende follow up! Gezocht: Zeeuws meisje m/v!
Meedoen?

Geef jezelf op en laat je idee weten. De 20 beste ideeën worden beloond met een bezoek van Rem van den Bosch himself, die jou portretteert in zijn zoektocht naar ‘het Nieuwe Zeeuwse Meisje m/v’. Daaruit wordt een top 3 gekozen en via stemming wordt de nummer 1 bekend gemaakt.
Het Zeeuwse meisje / de Zeeuwse jongen mag zichzelf een jaar lang de winnaar van de ‘Verkiezing van Het Nieuwe Zeeuwse Meisje m/v’ noemen. Heb je zelf geen ideeën maar denk je wel een durfal te zijn die graag meewerkt aan een fotoserie? Ook mogelijk! Stuur je aanmelding en je foto e-mail naar: remvandenbosch@gmail.com
 
 
‘Het Nieuwe Zeeuwse Meisje’ is een initiatief vanuit de Stichting L.A.K. Zeeland (Laboratorium Actuele Kunst)
 
L.A.K. is een initiatief van Rem van den Bosch. L.A.K. onderzoekt en experimenteert op het vlak van de beeldende kunst en biedt een plaats om werk tentoon te stellen. Een multidisciplinair karakter, innovatief bezig zijn en buiten de paden denken staan centraal. 
 
Tekst: Sandra Burgers / De Dikke Ophaal

Plaats een reactie